Studentfiets Enschede nieuwe sponsor

Linea Recta heeft er een nieuwe sponsor bij!


Studentfiets Enschede is een jong en bloeiend bedrijf. Ze richten zich op de verkoop van fietsen, speciaal voor studenten. Dat wil zeggen: goedkope, betrouwbare en vooral praktische fietsen! Naast de verkoop van fietsen is het ook mogelijk om alleen onderdelen bij hun te kopen.

Via Linea Recta krijg je nu 10% korting op een fiets, en de mogelijkheid om deze Linea Recta Roze te laten spuiten. Dus straks gaan wij Enschede representeren met allemaal roze fietsen, hoe gaaf is dat!

Hoe gaat het in zn werk?
1. Neem contact op met Studentfiets Enschede
2. Maak een afspraak
3. Kies een fiets
4. Laat ‘m roze spuiten
5. Betaal (je krijgt 10%korting)
6. Shine op je nieuwe fiets

Heb je vragen? Mail deze dan naar het bestuur.